Mittaustiedon välitys- ja hallintapalvelut

Tarjoamme mittaustietojen tallennusta ja tallennetun tiedon analysointia web-palveluna. Palvelu sisältää helppokäyttöisen käyttöliittymän, jonka kautta palvelun asiakkaat pääsevät käyttämään järjestelmää. Palvelut voidaan edullisimmillaan tuottaa a-log järjestelmän kautta, mutta haluttaessa järjestelmä voidaan toimittaa myös valmiina "hardware" pakettina ohjelmistoineen osaksi asiakkaan järjestelmää. Tarvittaessa toteutamme asiakkaan omiin tarpeisiin räätälöidyn tiedonkeruujärjestelmän sisältäen koko ketjun aina antureista ja kenttälaitteista varmennettuun tietokantaan ja käyttöliittymäohjelmistoihin saakka.

a-Log

A-Log on mittaustietopalvelu, jonka kautta asiakkaamme pääsevät milloin tahansa käsiksi haluamiinsa mittaustietoihin. A-Log vastaanottaa mittaustiedot kenttälaitteilta ja tallentaa ne varmennettuun tietokantaan. Tietokannasta tietoja voidaan tarkastella kaikilla yleisillä www-selaimilla, esimerkiksi PC:llä tai kännykällä. Palvelu toteuttaa perusajatustamme: ajasta ja paikasta riippumatonta tiedon seurantaa ja analysointia.

Palvelun www-osoite: http://www.a-log.net/

Palvelu on rakenteeltaan modulaarinen, joten siihen voidaan rakentaa erilaisia asiakasnäkymiä ja toimintoja isommille asiakkaille. A-Log soveltuu alustaksi lähes kaikkiin tiedonkeruun sovelluksiin.