Varastointitekniikkaa - kymmenien vuosien kokemuksella

Tuoretuotteiden myyntihinta riippuu niiden laadusta ja tuotteiden laadun säilyminen varastoinnin aikana riippuu ilmastointijärjestelmän laadusta, joten hyvään varastointitekniikkaan panostaminen on erittäin tuottava investointi.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu ilmastointi vähentää merkittävästi varastoinnin aikaisia painohäviöitä, kauppakunnostustappioita ja säästää energiakustannuksia. Laadukas ilmastointiautomatiikka myös tallentaa varastointiolosuhteet, koska varastointiolosuhteiden dokumentointi on osa tuotteiden ostajien arvostamaa kokonaislaatua.

A-Lab Oy:n tarjoama varastoautomatiikka on uusimman ajattelutavan mukaisesti suunniteltu olemaan osa koko tuotantoketjun läpi menevää tiedonkeruu- ja laatuketjua. Se tallentaa varastoinnin aikaiset tapahtumat ja olosuhteet automaattisesti internetissä sijaitsevaan a-Log tietokantaan, jossa ne ovat käyttäjän saatavilla vuosienkin kuluttua.

A-Lab Oy:llä on kymmenien vuosien tietotaito tuoretuotevarastojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Uudisprojekteissa a-Lab toimii järjestelmätoimittajana ja toimittaa laitteiden lisäksi myös asiantuntevan ilmastointisuunnittelun ja projektihallinnan. Haluttaessa toteutamme koko projektin avaimet käteen periaatteella.